Friday on my mind Tulosta Kerro kaverille
Kirjoittanut Juho Paaso-rantala   
01.04.2010 19:49
AddThis Social Bookmark Button

Nyt kun olen valmis puhumaan, minun täytyy nöyränä tunnustaa etten voi koskaan saavuttaa sitä suurta voittoa, josta olen haaveillut. Voitonriemun sijasta  olen saanut kohdata kauhun, ja keskusteluni teidän kanssanne ei tule olemaan ylpeilyä voitosta, vaan avun ja neuvojen anelua jotta voisin pelastaa sekä itseni että maailman kauhulta, jonka laajuutta ei ihmisjärki voi koskaan kyetä täysin käsittämään.
-H.P.Lovecraft

Aivan noin Lovecraftinen stressi ei sentään vielä ole, ainakaan allekirjoittaneella, eikä mitään mitä ei latte aamuisin sekä pari kahvitaukoa kurissa pitäisi.

Aamu toimistolla alkaa sillä, että korkkaan take-away latten, luen sitä juodessani läpi aamun sähköpostit. Tässä menee ehkä tunti ja saatan vielä ehtiä tehdä muutaman nopean tehtävän niistä ennen kuin noin yhdeksältä käväisen kahvihuoneessa santsikupillisella.

Poikkeuksetta siellä on sitten joka aamu joukossa tusinan tehtävää, jotka vievät aikaani ennen kuin pääsen jatkamaan viime kuukausien eeposta.

Logot. Se on kauhu, josta puhutaan vaieten ja jopa vaietaan mahdollisimman hiljaa. Taitajilla on noin 350 yhteistyökumppania, joiden logot tulee asettaa omiin kansioihinsa verkkolevylle painotaloa varten. Näistä iso osa pitää jollakin tavalla käsitellä oikeaan formaattiin tai pyytää kokonaan uusi. Sen jälkeen se pitää mahdollisesti laittaa nettisivuille sekä ruotsinkieliselle sivulle myös. Tämän lisäksi meitä työllistää eri listojen pitäminen ajan tasalla jotta tiedettäisiin, että kellä on yhteistyösopimus, onko se allekirjoitettu, onko se tullut meille asti ja millainen näkyvyys heille annetaan. Voitte uskoa että siinä on savottaa muillekin kuin minulle.

Tällä viikolla olen poikkeuksellisesti päässyt sentään lähtemään kotiin ennen viittä. En silti epäile hetkeäkään, etteikö kiire tästä kisojen lähestyessä vain yltyisi. Kokonaisia työviikkojakaan on enää kolme!

Illalla hiljennyn kuuntelemaan kuinka työpuhelin kilkattaa saapuvista sähköposteista seuraavaa aamua odottamaan. Oikeasti mieliala on kuitenkin positiivinen, sillä mukava työporukka osaltaan auttaa jaksamaan päivästä päivään ja joka tapauksessa on jo varmaa että näistä tulee mahtavat kisat.

 

Hyvää pääsiäistä itse kullekin säädylle toivottaa,

Webmaster Juho

 

Viikko Taitajissa:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.
LILY  - Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät must |29-03-2012 - 11:34:43
http://www.pelipaidat-nhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20VII...
Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät musta vihreä[/I]
Nike Football Kiinnitystapit Nike Mercurial Vapor 4[/B], jossa C Lo pukeutui Planet Cup 2010, tuottaa hyödyntäminen mukautuva veto tekniikkaa, joka mahdollistaa tapit ja kiinnitystapit aktiivisesti sopeutua Turf olosuhteissa. Adidas Jalkapallo[/B] Kiinnitystapit Tämä mukautuva veto teknologia todennäköisesti olemaan vallankumouksellinen innovaatio, jolla voitaisiin vähentää aiheuttaa vahinkoa sekä ovat saatavilla kaikkialla aivan paras paikka tavoitteita. Kuitenkin kohokohta Englannin osallistujan Wayne Rooney luoda poikkeuksellinen sokin planeetalla Cup, lähinnä koska hän päättää golfkenkiä hänen boot. Adidas yritys oli heti ylpeä lievä kiinnitystappien by Rooney. Mutta planeetalla cup, Adidas Adipower Predator [/B]Kinettc Sl toiminnan Rooney myöntää poikkeuksellisen yleinen kehitys golfkenkiä, Nike Ctr360 Maestri II Elite[/B] joka toimittaa kriitti...
lily  - http://www.pelipaidat-nhl.com/ |18-05-2012 - 05:27:11
http://www.pelipaidat-nhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20Micoa...
Adidas F50 adizero Micoach FIFA Ballon D Lionel Messi Nahka Valkoinen Kulta[/I]
ervetuloa www.pelipaidat-nhl.com[/B]
Dawn of uuden kauden Adidas myös julkaisee uuden värin Adidas F50 adiZero Prime jalkapallokenkiä[/B]. Näiden kahden Adidas F50 adiZero JalkapalloKengät[/B], julkaistiin myös sininen / valkoinen / vihreä väri normaalin version ja version Adidas F50 adiZero miCoach[/B] nahka jalkapallo kengät. Tämä kaksivärinen viimeisimmän Adidas F50 adiZero prime[/B] painaa vain 145 grammaa, kiitos sen käyttö uuden kutsutun adiLite Twin on ohuempi ja kevyempi komposiittimateriaalien tehty päälliset.Sprintframe TPU-ulkopohja antaa sivusuunnassa vakautta ja tukea, ja outoa kokoonpano Traxion yksin kynsien säilyttää joustavuus huomioon asiayhteys ja parantaa pitoa ja tasaisesti painetta, jakelu outoa kynsien estää putoaminen voi auttaa lisäämään vakautta alas ja urheiluvammat.
lily  - http://www.pelipaidat-nhl.com/ |29-05-2012 - 09:04:44
http://www.pelipaidat-nhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20Micoa...
Adidas F50 adizero Micoach FIFA Ballon D Lionel Messi Nahka Valkoinen Kulta[/I]
Adidas F50 TRX FG adiZero[/B] on toinen "sota saappaat" on F50 Messi[/B], jotka tulevat harja kasakka leikkeen akuutisti yllättävän vakuuttava. Adidas F50 adizero Micoach FIFA Ballon D Lionel Messi Nahka Valkoinen Kulta [/B]C'est vika jalkapallo kasakka, joka voisi majoittaa näyttelijä heittää uuden valettu tasolla. Tämä kasakka tarjoaa jäsenyyttä ja vesijättö vesijättö suojeluksessa hyvin vastaan Chafen alueen keskeinen syyllisyydestä. Arkkitehtuuri anatomia tikanheitto näissä Adidas F50 TRX FG adiZero[/B] julistetaan käyttää knaapit geometrisesti sinua tilaa, jossa absoluuttinen antiteesi keskellä kevyt ja optimaalisen vakauden. jalkapallo kengät F50 pultteja pohjapinta[/B] lomakkeita kannattaa tuulettaa uuden standardin nopeutta, kiihtyvyyttä ja imeytyminen märissä tai kuivissa olosuhteissa.
lily  - NIKE Mercurial VAPOR VIII |27-06-2012 - 09:15:05
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20VIII...
Nike Mercurial Vapor VIII FG CR7 JalkapalloKengät Hiili Punainen[/I]
Ronaldo allekirjoitus jalkapallokengät[/B] on uudelleen suunniteltu ja varustettu nopea, kevyt kiinnike nyt paino on vain 185 grammaa!Nike Mercurial Vapor 8 [/B]käsittää terävämpää terää leikkaamiseen turvetta, jossa on kaksi nastoilla takana nopean vapautumisen pinnasta, kun taas epäsymmetrinen rakenne jäljellä nastat tuottaa räjähtävän alku. Catch Mercurial Vapor VIII [/B]osoitteessa www.pelipaidatnhl.com[/B] .
lily  - 2012 Mercurial Vapor älä käytä piikkitelalla kiinn |27-06-2012 - 09:21:38
http://www.pelipaidat-nhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20VII...
Nike Mercurial Vapor VIII FG CR7 JalkapalloKengät Hiili Keltainen[/I]
Jalkapallossa on kolme erilaista knaapit osallistujat käyttävät sen mukaan, missä pelataan. On ulkona, sisä-ja turpeella kiinnittimiä.
Verrattuna muihin, 2012 Nike Mercurial Vapor VIII FG[/B] älä käytä teräviä knaapit, he käyttävät litteät pohjat paremman pidon. Adidas adiPURE JalkapalloKengät[/B]  Niillä on erittäin pieni leikattiin pinnan hieman kovempaa sitten säännöllisin auton shoes.First, nämä kengät on kahta tyyppiä. Pelaamiseen tekonurmi, sinun turvetta 2012 F50 adizero[/B]. Kuviot on rakennettu pohjat näiden luiston estämiseksi. Myös tavallinen kengät sisätiloissa soccer, joilla on kova ja tasainen kumipohjat. Tämä on jalka tukea, kun pelaa kovaa kuntosali lattia. Jalkineet on aina oltava joustavia, Nike Mercurial Victory AG miehet & naiset[/B] mutta tasapainottava samalla time. Finally, sinun täytyy kohdata se.
2012 Mercurial Vapor
lily  - Cristiano Ronaldo esitteli uuden Nike Mercurial Va |05-07-2012 - 10:44:01
http://cristianoronaldofan.net/files/2012/03/cr-204x300.png
Nike Mercurial Vapor VIII FG punainen musta[/I]
Cristiano Ronaldo[/B] esitteli uuden Nike Mercurial Vapor 8[/B] hänen fanit hänen Facebook-sivulla eilen.Uusi saappaat käytetään CR ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa Real Madridin seuraava peli vastaan Real Sociedad.
Nike Mercurial Vapor VIII[/B] tuo korkean innovaation ja tukea pelaajia suurella nopeudella. Sen mukana tulee myös tyylillä, ja antaa erinomaisen sopiva jalkaan, portista ja tarjoaa hienon otteen jokaisessa vaiheessa.
"Mercurial Vapor 8 [/B]esitetään peliäni reunan yhdistyvät uusimpaan muotoiluun ja innovaatioita. Saan edellä puolustajien tietäen, että boot antaa minulle nopeuden ja pito tarvitsen tinkimättä tukea, ohjaus ja tyyli ", sanoi Ronaldo.
lily  - [url=http://www.pelipaidat-nhl.com/fc-ac-milan-nik |05-07-2012 - 10:49:32
http://www.pelipaidat-nhl.com/images/FC%20AC%20Milan%20Nike%20Mercu...
FC AC Milan Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät Punainen Valkoinen[/I]
Nike Mercurial Vapor Superfly III FG[/B]: ylempi on tehty kevyt Teijin synteettistä nahkaa. Tämä antaa lapsellesi ylin pallo tuntuu. Parempi pallo tuntu johtaa parempaan pallonhallinnan, mikä johtaa parempaan taitojen kentän!Nuorten Mercurial höyryt myös käyttää samaa muotoillun nopeudella viimeksi että Nike Superfly käyttää[/B], joka heijastaa muoto jalka. Tämä tarkoittaa, että on hyvä. Välipohja: Sisältää muotoillun reunus, jossa EVA-teriä, keskellä kengän auttaa vähentämään paineen piikkejä alapuolella jalka.
Tämä Nike Mercurial Vapor Superfly III[/B] lisätä mukavuutta, ja se tarjoaa enemmän vakautta .. mutta voin helposti kertoa yksittäisen testitulosten, että he ovat saaneet kaikki, jotka ehkä vaativat sekä more.Nike Mercurial Victory[/B] on jo melko sinun face.We 've sai hyviä uutisia, ja meillä on huonoja uutisia. Huono uutin...
lily  - Uusi Nike Mercurial Vapor VIII FG |20-07-2012 - 08:15:53
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20Supe...
Nike Mercurial Vapor Superfly III FG violettiti keltainen Cristiano Ronaldo[/I]
Jos olet Nike Mercurial Vapor fanit[/B], sinun olisi jännittävää uudet toimijat ja uudet värit Mercurialin Vapor. On hämmästyttävää tällaisia monia värejä vaihtoehto. Tämä Nike kengät [/B]aina ensimmäinen valinta jalkapalloilija.
Nike Mercurial Vapor Superfly VIII[/B] on edelleen erittäin kevyt!Paino vain 8,3 unssia, joten voit lentää nopeammin kentällä! Se käyttää yhä flywire tekniikkaa. Cristiano Ronaldo[/B] rakastaa sitä. ja sinä?
lily  - Uusi Nike Mercurial Vapor VIII FG |20-07-2012 - 08:16:06
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20Supe...
Nike Mercurial Vapor Superfly III FG violettiti keltainen Cristiano Ronaldo[/I]
Jos olet Nike Mercurial Vapor fanit[/B], sinun olisi jännittävää uudet toimijat ja uudet värit Mercurialin Vapor. On hämmästyttävää tällaisia monia värejä vaihtoehto. Tämä Nike kengät [/B]aina ensimmäinen valinta jalkapalloilija.
Nike Mercurial Vapor Superfly VIII[/B] on edelleen erittäin kevyt!Paino vain 8,3 unssia, joten voit lentää nopeammin kentällä! Se käyttää yhä flywire tekniikkaa. Cristiano Ronaldo[/B] rakastaa sitä. ja sinä?
http://www.pelipaidatsuomi.com  - http://www.pelipaidatsuomi.com |04-08-2012 - 06:00:31
http://www.pelipaidatsuomi.com/images/Adidas%20Predator%20Absolado%...
Adidas Jalkapallokengät[/b] rajoitettu painos, ultrakevyt versio tämän vuoden kuumin uusi boot!AdiPower voit hallita palloa ja hallita peliä. Ja tämä uusi Adidas Predator JalkapalloKengät[/b] SL versio on vielä kevyempi kuin edeltäjänsä Halpa Jalkapallokengät Adidas[/b] synteettisiä uskomatonta kestävyyttä, asentaa ja tuntevat. Silicon kumi Predator teknologia mahdollisimman kaarros ja valvontaan Nubuck kosketus kantapään vuori ja valmiiksi valettu EVA pohjallinen viihtyvyyden. Inner alustan JalkapalloKengät Turf[/b] PowerSpine on välipohja. Tämä voima selkärangan jalkaterän luo suurimman kuvausmahdollisuudet minimoimalla energia menetetty ammuttaessa adiPower Predator SL TRX Firm Ground Kiinnitystapit Adidas Jalkapallokengät[/b]!
UPPER: Adidas adiPower Predator SL pystyy vähentämään painoa entisestään vapauttamalla erittäin kevytversio Adidas Predator JalkapalloKengät[/b]. Huolella synteettinen ylempi Äärimmäi...
lily  - http://www.pelipaidatnhl.com/ |06-08-2012 - 09:16:17
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20Supe...
Nike Mercurial Vapor Superfly III FG musta Cristiano Ronaldo[/I]
Tällä viikolla tarkistaa Nike Mercurial Vapor Superfly jalkapallokengät III[/B].
Kuluneet ja hyväksytty suuria toimijoita, kuten Cristiano Ronaldo[/B], Nike Mercurial Vapor Superfly III jalkapallokengät[/B] ovat korkeudella nopeutta ja tarkkuutta!
Erittäin kevyt ja rakennettu Flywire teknologiaa ja hiilikuidusta pohja, ne säätää ja multaa jalat, antaa sinulle nähden vastustaja.
Vaikka uskomattoman kevyt Nike Mercurial Vapor Superfly jalkapallokengät III[/B] ovat todella hämmästyttävän kestäväksi ja antaa optimaalisen tuen, vakautta ja mukavuutta.
Nike Mercurial Vapor Superfly III jalkapallo kengät[/B] ominaisuus ainutlaatuinen pinnoite jalkaterän alueella, joka auttaa hallitsemaan vaikka matka-ajossa.
Nastat säätää riippuen pinnalle pelaat hyödynnetään teknologiaa Nike SENSE joka aktivoituu paineen ja taka jääraudat tarjoavat dual-density salama ki...
lily  - http://www.pelipaidatnhl.com/ |06-08-2012 - 09:22:13
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20Supe...
Nike Mercurial Vapor Superfly III FG musta Cristiano Ronaldo[/I]
Tällä viikolla tarkistaa Nike Mercurial Vapor Superfly jalkapallokengät III[/B].
Kuluneet ja hyväksytty suuria toimijoita, kuten Cristiano Ronaldo[/B], Nike Mercurial Vapor Superfly III jalkapallokengät[/B] ovat korkeudella nopeutta ja tarkkuutta!
Erittäin kevyt ja rakennettu Flywire teknologiaa ja hiilikuidusta pohja, ne säätää ja multaa jalat, antaa sinulle nähden vastustaja.
Vaikka uskomattoman kevyt Nike Mercurial Vapor Superfly jalkapallokengät III[/B] ovat todella hämmästyttävän kestäväksi ja antaa optimaalisen tuen, vakautta ja mukavuutta.
Nike Mercurial Vapor Superfly III jalkapallo kengät[/B] ominaisuus ainutlaatuinen pinnoite jalkaterän alueella, joka auttaa hallitsemaan vaikka matka-ajossa.
Nastat säätää riippuen pinnalle pelaat hyödynnetään teknologiaa Nike SENSE joka aktivoituu paineen ja taka jääraudat tarjoavat dual-density salama ki...
lily  - http://www.pelipaidatnhl.com/ |14-08-2012 - 08:35:53
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Euro%202012%20Nike%20Mercurial%...
EM Euro 2012 Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät Valkoinen Punainen[/I]
Nike Mercurial Vapor VIII jalkapallokengät[/B] on suunniteltu vahva ja kevyt, mutta logiikka on jotakin voimakasta, joka olisi raskas, mutta uusi Mercurial Vapor VIII [/B]on erilainen, koska jalkapallokengät on suunniteltu sisältämään Flywire tekniikka .
Flywire teknologia pyrkii käyttämään lujat säikeet, jotka toimivat kuten kaapeleiden riippusilta, joka antaa paljon tukea, missä sitä tarvitaan. Tämä tekee "Uusi Nike Mercurial Vapor VIII[/B]" in jalkapallokengät, joka on kevyt ja vahva, koska Flywire vähentää tarvittavan materiaalin määrä on ylhäältä vähintään uhraamatta kestävyyttä ja luotettavuutta ja tuki, joten Nike Mercurial Vapor VIII kevyt. Nike Mercurial Vapor VIII[/B] on testannut joitakin pelaajia jalkapalloon. Pelaajat vaativat enemmän valvontaa ja tuntea pallon suurella nopeudella, jolloin Nike luo "nopeus ...
lily  - http://www.pelipaidatnhl.com/ |14-08-2012 - 08:42:05
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Euro%202012%20Nike%20Mercurial%...
EM Euro 2012 Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät Valkoinen Punainen[/I]
Nike Mercurial Vapor VIII jalkapallokengät[/B] on suunniteltu vahva ja kevyt, mutta logiikka on jotakin voimakasta, joka olisi raskas, mutta uusi Mercurial Vapor VIII [/B]on erilainen, koska jalkapallokengät on suunniteltu sisältämään Flywire tekniikka .
Flywire teknologia pyrkii käyttämään lujat säikeet, jotka toimivat kuten kaapeleiden riippusilta, joka antaa paljon tukea, missä sitä tarvitaan. Tämä tekee "Uusi Nike Mercurial Vapor VIII[/B]" in jalkapallokengät, joka on kevyt ja vahva, koska Flywire vähentää tarvittavan materiaalin määrä on ylhäältä vähintään uhraamatta kestävyyttä ja luotettavuutta ja tuki, joten Nike Mercurial Vapor VIII kevyt. Nike Mercurial Vapor VIII[/B] on testannut joitakin pelaajia jalkapalloon. Pelaajat vaativat enemmän valvontaa ja tuntea pallon suurella nopeudella, jolloin Nike luo "nopeus ...
lily  - http://www.pelipaidatnhl.com/ |14-08-2012 - 08:45:05
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Euro%202012%20Nike%20Mercurial%...
EM Euro 2012 Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät Valkoinen Punainen[/I]
Nike Mercurial Vapor VIII jalkapallokengät[/B] on suunniteltu vahva ja kevyt, mutta logiikka on jotakin voimakasta, joka olisi raskas, mutta uusi Mercurial Vapor VIII [/B]on erilainen, koska jalkapallokengät on suunniteltu sisältämään Flywire tekniikka .
Flywire teknologia pyrkii käyttämään lujat säikeet, jotka toimivat kuten kaapeleiden riippusilta, joka antaa paljon tukea, missä sitä tarvitaan. Tämä tekee "Uusi Nike Mercurial Vapor VIII[/B]" in jalkapallokengät, joka on kevyt ja vahva, koska Flywire vähentää tarvittavan materiaalin määrä on ylhäältä vähintään uhraamatta kestävyyttä ja luotettavuutta ja tuki, joten Nike Mercurial Vapor VIII kevyt. Nike Mercurial Vapor VIII[/B] on testannut joitakin pelaajia jalkapalloon. Pelaajat vaativat enemmän valvontaa ja tuntea pallon suurella nopeudella, jolloin Nike luo "nopeus ...
lily  - http://www.pelipaidatnhl.com/ |14-08-2012 - 08:54:30
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%20...
Adidas F50 adizero TRX FG Nahka JalkapalloKengät Musta Musta Infrared[/I]
Adidas F50[/B] seistä "tulevaisuutta", ja on selvästi merkittävä, koska ne ovat kevyimpiä maailman julkaisun jälkeen.Adidas F50 adiZero[/B] pääministeri kallistuu vaaka 165 grammaa, mikä tekee siitä yhden jalkapallokengät suosituimmista saatavilla. Vuoden ensimmäisellä viikolla 2011, Adidas F50 adiZero[/B] julkaisi joista ensimmäinen on 20 grammaa kevyempi kuin vakio nahka Adidas F50 adiZero[/B], paino 145 g! Tämä uusi kenkä on kevyin maailmassa, sillä hänen uudelle esimiehelle.
lily |14-08-2012 - 08:58:21
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%20...
Adidas F50 adizero TRX FG Nahka JalkapalloKengät Musta Musta Infrared[/I]
Adidas F50[/B] seistä "tulevaisuutta", ja on selvästi merkittävä, koska ne ovat kevyimpiä maailman julkaisun jälkeen.Adidas F50 adiZero[/B] pääministeri kallistuu vaaka 165 grammaa, mikä tekee siitä yhden jalkapallokengät suosituimmista saatavilla. Vuoden ensimmäisellä viikolla 2011, Adidas F50 adiZero[/B] julkaisi joista ensimmäinen on 20 grammaa kevyempi kuin vakio nahka Adidas F50 adiZero[/B], paino 145 g! Tämä uusi kenkä on kevyin maailmassa, sillä hänen uudelle esimiehelle.
lily |14-08-2012 - 08:59:34
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%20...
Adidas F50 adizero TRX FG Nahka JalkapalloKengät Musta Musta Infrared[/I]
Adidas F50[/B] seistä "tulevaisuutta", ja on selvästi merkittävä, koska ne ovat kevyimpiä maailman julkaisun jälkeen.Adidas F50 adiZero[/B] pääministeri kallistuu vaaka 165 grammaa, mikä tekee siitä yhden jalkapallokengät suosituimmista saatavilla. Vuoden ensimmäisellä viikolla 2011, Adidas F50 adiZero[/B] julkaisi joista ensimmäinen on 20 grammaa kevyempi kuin vakio nahka Adidas F50 adiZero[/B], paino 145 g! Tämä uusi kenkä on kevyin maailmassa, sillä hänen uudelle esimiehelle.
lily  - Adidas soccer knaapit - Adidas F50 |14-08-2012 - 09:03:38
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%20...
Adidas F50 adizero TRX FG Nahka MiCoach JalkapalloKengät Vihreä Musta[/I]
On paljon ainutlaatuisia versiota Adidas F50 adiZero boot[/B], mutta jokaisella on joitakin yhtäläisyyksiä: kaikki valaistus-rasva, haastavaa, ja se on yhteensopiva pohjat päiväkausia laittaa.
Yleensä ihoa vasten kertakäyttöinen jalkapallo piikkejä sekä kattaa pitsi vetoketjun saada tasainen lopetus pintaa. Suositellaan myös, että hontelo mutta tukeva tuotteita ne on tehty, nämä jalkapallo jalkineet sallia poikkeuksellisten kokemusta koripallo. Toisin kuin nykyiset Adidas F50 adiZero Sneakers[/B] - Adidas F50 adiZero TRX FG[/B]. Lisää nykyaikaisia Adidas F50 jalkapallokengät[/B] valmistetaan Sprintskin, maa-selättäminen mikrokuitua, joka tarjoaa muodossa seuraavaan ihonväristä.
lily  - Adidas soccer knaapit - Adidas F50 |14-08-2012 - 09:07:01
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%20...
Adidas F50 adizero TRX FG Nahka MiCoach JalkapalloKengät Vihreä Musta[/I]
On paljon ainutlaatuisia versiota Adidas F50 adiZero boot[/B], mutta jokaisella on joitakin yhtäläisyyksiä: kaikki valaistus-rasva, haastavaa, ja se on yhteensopiva pohjat päiväkausia laittaa.
Yleensä ihoa vasten kertakäyttöinen jalkapallo piikkejä sekä kattaa pitsi vetoketjun saada tasainen lopetus pintaa. Suositellaan myös, että hontelo mutta tukeva tuotteita ne on tehty, nämä jalkapallo jalkineet sallia poikkeuksellisten kokemusta koripallo. Toisin kuin nykyiset Adidas F50 adiZero Sneakers[/B] - Adidas F50 adiZero TRX FG[/B]. Lisää nykyaikaisia Adidas F50 jalkapallokengät[/B] valmistetaan Sprintskin, maa-selättäminen mikrokuitua, joka tarjoaa muodossa seuraavaan ihonväristä.
lily  - Adidas soccer knaapit - Adidas F50 |14-08-2012 - 09:07:42
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%20...
Adidas F50 adizero TRX FG Nahka MiCoach JalkapalloKengät Vihreä Musta[/I]
On paljon ainutlaatuisia versiota Adidas F50 adiZero boot[/B], mutta jokaisella on joitakin yhtäläisyyksiä: kaikki valaistus-rasva, haastavaa, ja se on yhteensopiva pohjat päiväkausia laittaa.
Yleensä ihoa vasten kertakäyttöinen jalkapallo piikkejä sekä kattaa pitsi vetoketjun saada tasainen lopetus pintaa. Suositellaan myös, että hontelo mutta tukeva tuotteita ne on tehty, nämä jalkapallo jalkineet sallia poikkeuksellisten kokemusta koripallo. Toisin kuin nykyiset Adidas F50 adiZero Sneakers[/B] - Adidas F50 adiZero TRX FG[/B]. Lisää nykyaikaisia Adidas F50 jalkapallokengät[/B] valmistetaan Sprintskin, maa-selättäminen mikrokuitua, joka tarjoaa muodossa seuraavaan ihonväristä.
lily |09-10-2012 - 08:33:19
http://www.pelipaidat-nhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Glide%20III...
Älä puhu nopeutta, käytä sitä.Nike Mercurial Vapor[/B] on yksi maailman suosituimmista ja puhui knaapit, joten se, että paljon hienompaa. Nämä värikkäät, kevyt, lasikuitu pohja synteettistä knaapit upeita pitoa ja mahdollistaa pelaajien juosta ja leikata nopeammin kuin vastustavansa. Rakennettu hyökkää, mutta ei kuitenkaan puolustamiseen, Nike Mercurial Vapor[/B] sallii puolustajien olla yhtä nopea kuin hyökkääjät he vartioivat.
lily |09-10-2012 - 08:36:50
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%2011pro%20TRX%20FG%20Jal...
Jos olet fani Adidas [/B]saappaat, kuten adidas Predator[/B] esimerkiksi niin tulet rakastamaan adidas 11Pro[/B]! Adidas AdiPure jalkapallo kenkä[/B] [/B]käyttää parhaista materiaaleista ja käsitöitä ne todella upea boot, joka vastaa luonnollista eleganssia ylivoimainen suoritus. Käsityönä yksityiskohtia ovat vetokieleke kantapää, joka yhdistää tämä boot sen edeltäjät 70-luvulla. Taidokkaasti, adidas adiPure 11Pro[/B] pysyy uskollisena ajaton periaatteita jalkapallo kiinnitystapin puristi by featuring hienoa kenguru nahka, monimutkainen yksityiskohtaisesti ja käsine kaltainen malli. Vain parhaat pelaajat maailman (kuten Frank Lampard, esimerkiksi) käyttää näitä adiPures!
Nimetön  - adidas Predator LZ Jalkapallo kiinnitystapit |13-11-2012 - 04:32:57
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20Predator%20LZ%20TRX%20...
Adidas Predator LZ TRX FG JalkapalloKengät Vihreä Musta
Osta kuumin uusi jalkapallo knaapit[/B], Adidas Predator LZ (Lethal Zones)[/B]. Ole vaarallisin pelaaja kentällä näillä uusittua ultrakevyet knaapit, nyt mukana uudistettu synteettinen ylempi luomisesta lisääntyvälle pallo tuntumaa ja kestävyyttä. Adidas Predator LZ [/B]remixejä suosittu Predator jalkapallo kenkämalliston sisällyttämällä "Sprintframe" pohja alunperin nähnyt adidas F50 adizero[/B], jolloin nämä knaapit jopa kevyempi kuin viime Adidas Predator SL[/B]. Kuten muutkin viime pro tason knaapit Adidas, Adidas Predator LZ on miCoach teknologiaa, jonka avulla voit seurata suorituskykyä kenttään. Etsi Predator Lethal vyöhykkeet olevan jalat suosikki kansainvälisten jalkapallo tähdet kuten Kaká ja Robin van Persie.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Yhteistyössä:
toyota_fin_small iss_finnrj_fin teknologiateollisuus_fin jalas_fin
oulu_fin electrolux_fin

porho

s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4