Nuorille Print E-mail
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

 

 

Opintopolut - tukea koulutus- ja uravalinnoillesi

Mikä musta tulee isona? Kysymys, joka varmasti askarruttaa sinua nyt, kun peruskoulu lähestyy loppuaan. Saatat olla jo löytänyt oman alasi ja tehnytkin suunnitelmia sen suhteen. Toisaalta voi olla, että omat mielenkiinnot eivät ole aivan selvillä ja tulevaisuus näyttää epäselvältä kuvitelmalta kaukaisuudessa.

Taitaja-kilpailuista saat apua ammatinvalintapäätökseesi, sillä kilpailut ovat näköalapaikka koulutukseen, ammatteihin ja työelämään. Tapahtumassa voit perehtyä juuri sinua kiinnostaviin ammattialoihin kisapaikalle rakennettavien Opintopolkujen avulla. Opintopolut ja niihin liittyvät tehtävät auttavat sinua ammatinvalintasi päätöksenteossa.

Oulussa on tarjolla 7 opastettua Opintopolkua, jotka kattavat kaikki kilpailulajit. Kukin Opintopolku sisältää 4-7 lajia ja yhden polun kulkeminen kestää noin 20 minuuttia. Voit valita kuljettavaksesi yhden tai useamman polun.

Näillä sivuilla on joukko tehtäviä, jotka auttavat sinua hankkimaan tietoa koulutus- ja urasuunnittelusi tueksi. Lisäksi tehtävät auttavat sinua jäsentämään tutustumista Taitaja 2010
-tapahtumaan. Tehtävät on jaoteltu kahteen ryhmään:
1. Tehtävät ennen tapahtumaa
2. Tehtävät tapahtuman jälkeen

doc - merkki kertoo, että voit tulostaa lomakkeen/tiedoston

  
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4