Opinto-ohjaajille Print E-mail
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Opintopolut - tukea nuoren koulutus- ja uravalinnoille

Taitaja-kilpailut ovat näköalapaikka koulutukseen, ammatteihin ja työelämään. Ammattialoihin voi tutustua joustavasti ja helposti Opintopolkujen avulla. Opintopolut koostuvat itse tapahtumassa toteutettavista opastetuista kiertokävelyistä ja näillä sivuilla olevista, nuorille suunnatuista tehtävistä.

Oulussa on tarjolla 7 opastettua Opintopolkua, jotka kattavat kaikki kilpailulajit. Kukin Opintopolku sisältää 4-7 lajia ja yhden polun kulkeminen kestää noin 20 minuuttia. Tapahtumassa voi valita kuljettavakseen yhden tai useammankin polun. Opintopolkuihin sisällytetyt tehtävät helpottavat Taitaja -tapahtumaan tutustumisessa ja toimivat apuna nuorten koulutus- ja urasuunnittelussa.

Opintopolkuihin liittyviä tehtäviä voi hyödyntää opinto-ohjauksen tunneilla, ohjauksellisissa pienryhmissä tai henkilökohtaisessa ohjauksessa. Tehtävät on jaoteltu kahteen ryhmään:
1. Tehtävät ennen tapahtumaa
2. Tehtävät tapahtuman jälkeen

Oma ryhmä kannattaa ilmoittaa ennakkoon opastetuille kiertokävelyille. Näin saat sovitun ajan Opintopolkujen kiertoon. Ilmoittautuminen tapahtuu www.taitaja2010.fi sivujen kautta.

Toivomme, että voit hyödyntää Opintopolkuja omassa ohjaustyössäsi.

Tervetuloa osallistumaan Taitaja 2010 -tapahtumaan!

jalanjaljet

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4