Räjähtävää energiaa päättäjäisissä Print E-mail
Thursday, 29 April 2010 16:58
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Taitaja 2010 -kisat Oulussa ovat loppusilausta vaille valmiit. NRJ Areena täyttyy ihmisistä ja tunnelma on tiivis. Taito Hyppynen toivottaa joukon tervetulleeksi ovella.

Päättäjäisten ohjelma on täynnä nuoria taitajia, Northern Lights Diamondsien kilpacheerleading- esitys nostaa heti alussa tunnelman kirjaimellisesti kattoon asti. Tyttöjen villit hypyt, heitot ja näyttävät nostot sekä katon rajassa tasapainoilu saavat yleisön huudahtelemaan ihastuksesta.

Ohjelmassa nähtiin myös Oulun seudun ammattikorkeakoulun showtanssin opiskelijoiden taidokkaita tanssiesityksiä sekä pop/jazz - musiikin opiskelijoiden lauluesitys.

Kultaa ja kunniaa mestareille

Päättäjäisissä palkittiin kaikkien lajien kolme parasta kukin ja mitalein. Myös kansainväliset kilpailijat saivat asiaankuuluvat huomionosoitukset. Tänä vuonna Taitajien taitajaksi valittiin hevostenhoitaja Mette Pökelmann ja hänelle luovutettiin VW Golf -henkilöauto vuodeksi käyttöön.

”Taitaja 2010 kisoissa kävijämäärä meni yli viidenkymmenentuhannen, kisat työllistivät 1500 työntekijää joista 400 oli opiskelijoita. Suuri kiitos kaikille mukana olleille”, Oulun seudun koulutuskuntayhtymän johtaja Kari Juntunen totesi puheenvuorossaan.
Juhlavat päättäjäiset saivat räjähtävän lopun kun lavan valtasi räiskyvä pyro-show, liekit, rätinä ja konfettimyräkkä kruunasivat Taitajaviikon.

Oulu kiittää, nähhään Kuopijossa!

Laura Paaso

 

Lisää Taitaja-juttuja löydät Juttupankista.

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4