Lomat pidetty Print E-mail
Written by Samppa   
Monday, 27 July 2009 08:45
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Olen palannut tänään rentouttavalta lomalta. Toimistossa on hiljaista mutta en kuitenkaan ole yksin. Juho ja Jukka ovat paikalla ja huomenna tulee Moonikakin.

Kesälomalla kävin katselemassa Norjan vuoristoja ja vuonoja, joita siellä riittää. Olin reissussa kahden lapseni Elinan ja Pekan kanssa. Kävimme Kolmårdenin eläinpuistossa Etelä-Ruotsissa. Leijonat, karhut, sarvikuonot ja monet muuta eläimet olivat varsin vaikuttava näky.

Sain kalastaa Atlantin rannikolla, tosin ilman saalista, mutta onhan valaat sellaisia kaloja, että niitä kannattaa pyytää vaikka ei niitä saisikaan. Kävin juhannuksena jäämeren rannalla Pohjois-Norjassa. Keskiyön aurinko oli näkemisen arvoinen. Aivan uskomattoman kirkkaasti ja korkealta se paistoi.

Marsa, Kirsi ja Merja ovat vielä lomalla. Toivottavasti voivat vielä nauttia kesästä vaikka onkin jo melkein syksy.   ;-))

Nyt alkaa valmistelut koulutuspäivään, joka on jo 25.8. Koulutuspäivään osallistuvat kaikki lajivastaavat ja /tai lajikakkoset. Tarkoitus on, että he saavat ns. kättä pidempää apua siihen, miten lajin valmistelut tulisi edetä.

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä.

 

Samppa

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.
Hannele Pesonen  - Lajivastaavat koolla 25.8 |25-08-2009 - 17:32:12
25.8.2009 Odotukset täyttyivät tänään. Lajivastaavien päivä oli täyttä asiaa, siis erittäin antoisa. Suurkiitokset kaikille järjestäjille ja asiantuntijoille onnistuneesta päivästä!
Puhtauspalvelualan lajivastaavana edessä on mielenkiintoisia haasteita kilpailutehtävien ja arviointien laadinnassa sekä tärkeiden yhteistyökumppaneiden etsinnässä... Menestystä kaikille muillekin. Yhteistyössä Hannele

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4