Syksyä odotellessa Print E-mail
Written by Moonika   
Monday, 10 August 2009 13:55
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Taitajavuosi pyörähti omalta osaltani käyntiin toukokuun alusta ja alan pikkuhiljaa olla asioista perillä. Kesälomaa vietin ruhtinaalliset neljä päivää ja kerkesin siinä ajassa pyörähtää ulkomaillakin! Aina yhtä eksoottinen Haaparannan Ikea yllätti taas tavaramäärällä ja siitä, kuinka paljon sieltä romua lähti mukana Cool. Muuten kesä on mennyt työn merkeissä, joka on ollut hyvää aikaa suunnitella tulevaa syksyä.


Syksy osoittautuu todennäköisesti hyvin kiireiseksi erityisesti omalta osaltani, kun jään joulukuun alusta äitiyslomalle. Haaveena on palata työn ääreen huhtikuuksi, jotta saisin kokea Taitajakisat omakohtaisesti. Vielä syksyn kiireet tuntuvat kaukaisilta asioilta, kun aurinko paistaa ja lämpötila on yli 20 asteen ja Kirsi ja Merja ovat lomilla.


Mukavaa syksyn odotusta kaikille!

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.
http://www.pelipaidatsuomi.com  - 2012-2013 Nike FC Barcelona Lapsi Peliasu koti |15-06-2012 - 09:15:52
http://www.pelipaidatsuomi.com/images/2012-2013%20Nike%20FC%20Barce...
Olemassaolo onnen, voidaan käyttää, jotta arvossa, sen sijaan, että tuo todellisen tuhlaileva. Ole mahdollisuutta onneen liikaa syy, että ihmiset ovat hämärtäneet todellisen edeltäjät ilon? Ei ole liian suuri kiusaus tähden Osta 2012-2013 Nike FC Barcelona Lapsi Peliasu Koti Online, että me tällä hetkellä edistää typerä voidakseen luopua osakkeen tasainen valo, mutta monta todella kaikkein lämmin iloa? "Kaikki eivät Pyydän anteeksi, voivat vastineeksi ei ole väliä."
Todellinen ystävä totesi, olet voinut yksinkertaisesti sanoa lauseita: "En halua henkilöä pilkkominen? Me hymyili Adidas FC Real Madrid Lapsi Peliasu Koti voit, miten voi oikeasti, hajottaa aivan aikavälillä Kun tekijä, vaan se voi tuoda yksilön epämukavuutta, mutta se on elinikä ...
Adore maailma tarpeeksi suuri pitämään satoja kysymyksiä, Reebok NHL jääkiekko pelipaidat alalla jumaloida on hyvin pieni, enintään kolmen henkilön purista...

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4