Uusia asioita pitää kokeilla Print E-mail
Written by Kirsi Heikkilä   
Wednesday, 23 September 2009 12:27
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Nyt se päivä sitten koitti. Minä kirjoitan blogiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Sormet meinaa jähmettyä heti alkuun, mutta päästän luovuuden irti ja päätän selvitä tästä. Kaikille ihmisille ei ole helppoa tekstin tuottaminen vaikka ajatuksia viliseekin päässä ihan vaivaksi asti J No, mennäänpä sitten asiaan.

Toimin Taitaja-toimistossa koulukoordinaattorina ja työtehtäviini kuuluu mm. koululaisvierailuiden järjestäminen. Olen kevään aikana käynyt useilla yläasteilla kertomassa Taitaja-tapahtumasta. Eilen kävin Oulaisissa ja he ottivat minut ilolla vastaan. Kiertämäni koulut ovat hyvin kiitollisia siitä, että pystymme tarjoamaan heille ilmaisen kuljetuksen tapahtumaan.

Odotamme tapahtumaan paljon koululaisvieraita ja kiertämistäni kouluista on tulossa noin 4000 koululaista. Mahtava määrä! J  Taitaja-tapahtuma on oiva tilaisuus tulla tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjontaan ja Taitaja- kilpailutoimintaan.

Taitaja-tapahtumassa on myös yhdeksäsluokkalaisille tarkoitetun T9-kilpailun finaali. Finaalin voittajille on luvassa hienot moposkootterit.  Paikalliskilpailuja järjestetään syys-marraskuun aikana ympäri Suomea eri ammattioppilaitoksissa, joten ei muuta kuin pikaisesti ilmoittautumaan mukaan.

Tässähän pitää kohta kiirehtiä Ouluhallille. Siellä on nimittäin meneillään Eteenpäin –koulutus -ja työelämämessut. Olemme myös siellä esillä, joten tervetuloa vaihtamaan kuulumisia Taitaja- toiminnasta!

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4