Järjesteleminen on mukavaa Print E-mail
Written by Merja Mikkola   
Friday, 09 October 2009 14:21
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Toimin taitaja – toimistossa projektisihteerinä. Tehtäviini kuuluvat mm. talouden seuranta, sihteerin tehtävät, erilaiset käytännön järjestelyt yms. Uutuutena marraskuun loppupuolella osa Moonikan tehtävistä siirtyy minulle.

Tällä hetkellä on työn alla Neuvottelukunnan II:n tapaamisen järjestäminen marraskuussa Oulussa. Neuvottelukuntaan kuuluu 56 hlöä joita ovat mm. kunnanjohtajat ja kaupunginjohtaja, kansanedustajia  ja ministereitä,  kauppakamarin, yrityksien, median ja muiden eri järjestöjen edustajia. Neuvottelukunnalla on laaja-alaista näkemystä ja kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja sen kehitystarpeista. Heidän tehtävänä on myös viedä Taitaja – sanomaa eteenpäin omissa kunnissaan ja organisaatioissaan.

Alueemme korkeantason yritystapaamisen järjestäminen on myös menneillään ja tapahtuma on vkolla 42. Tähän tapaamiseen etsimme valtakunnallisten yhteistyökumppanien lisäksi paikallisia kumppaneita Taitaja tapahtuman onnistumisen varmistamiseksi. Taitaja tapahtumahan on Oulun seudun suurimpia yleisötapahtumia vuonna 2010.

Järjestelyt on käynnissä myös lajivastaavakoulutukseen Kaukovainiolla 17.11. osallistujia noin 80 henkilöä  ja II Ohjausryhmäpäivälle Kaukovainiolla 24.11. osallistujia noin 350 henkilöä.

Niin ja eihän siinä vielä kaikki eihän ne järjestelyt tähän vielä lopu sillä sama mukava souvinki alkaa kotona, siellä on 3 lasta joita hyvinkin saa aina järjestellä ja milloin kuskata mihinkin harrastukseen vielä kun siihen väliin järjestelee omat työn ohessa suoritettavat opinnot niin tietää, kuinka tärkeää on että asiat järjestelee ….

Järjestelevin terveisin Merja

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4