Syyslomakin meni jo Print E-mail
Written by Samppa   
Tuesday, 27 October 2009 10:21
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Viime viikko oli opettajilla syyslomaa. Ajattelin, että silloin tulee varmaan vähemmän yhteyden ottoja lajivastaavilta päin, ja pitihän se osittain paikkaansakin. Lajivastaavat olivat hyvin ansaitulla lomalla. Mutta oli sentään joku malttamatonkin opettaja, joka aina välillä ja valmisteli lajiaan. Aktiivisuutta siis löytyi ihan kivasti.

Taitaja toimistossa on kiire pikkuhiljaa lisääntynyt. Töistä osa vaan pakon sanelemana pakkautuu mitä lähemmäs tapahtumaa tulemme. Asioita putkahtelee esiin ikään kuin uutena, kun niiden tekemisen takaraja lähestyy. Välillä tuntuu, että ei viikossa ehdi mitään tekemään, kun on jo perjantai vastassa.

Yritysyhteistyön ja sopimusten saaminen sille tasolle, missä me kaavailimme niiden olevan, on todella haastava ja voimia kysyvä tehtävä. Siinä meidän kaikki lajivastaavat, kakkoset ja koko toimiston henkilökunta saavat kyllä tehdä parhaansa, että saamme yhteistyösopimuksia suunnitellun määrän. Myös oppilaitosten kanssa on tavoitteena saada iso määrä yhteistyösopimuksia.

Kaiken kaikkiaan olemme kuitenkin kohtuullisen hyvin aikataulussa. Lähes jokaista osa-aluetta olemme valmistelleet. Minua on suuresti ilahduttanut toimiston väen motivaatio ja into. Ilman näin innokasta ja osaavaa henkilökuntaa valmistelut olisivat paljon huonommalla tolalla. Luotan siihen edelleen, että kisoista tulee hyvät ja kaikilta osin avoimet ja reilut. Oheistapahtumat on jo hyvin pitkälle valmisteltuja.

Lajivastaavat ovat innostuneita ja kukin huolehtii oman lajinsa erinomaisuudesta. Voimia työhönne ja kärsivällisesti vain eteenpäin.

Samppa

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4