Kauneus kutsuu... Print E-mail
Written by Kaija Paavola   
Wednesday, 04 November 2009 11:18
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Täällä Myllytullin yksikön kauneudenhoito-osastolla on täysi työntouhu päällä. Tehokkaat naisopet tekevät työtä laadukkaasti ja antaumuksella. Tässä kirjoittaessani tulee kommentoitua kollegoille ja samalla vastailen opettajanhuoneessa lentäviin  kysymyksiin. Naisilla on siis huippu kyky tehdä monia asioita samanaikaisesti. Samaa metodia ei ihan pysty käyttämään Taitaja finaalin järjestelyissä sen verran isosta tapahtumasta on kysymys.

Järjestelyt ovat todella hyvällä mallilla ja suurkiitos järjestävälle taholle niin kauneuden kuin hiusalankin huippupaikasta Ouluhallissa. Meillä on loistava sijainti näkyvyyden kannalta ja vierailijoita alueemme ulkopuolella on toivottavasti runsaasti. Tämän vuoksi yritämmekin saada kilpailualueen esteettisesti näyttäväksi ja alaamme kuvaavaksi. Visuaalisen näyttävyyden suunnittelu on vielä kesken ja sponsorit vielä puuttuvat. Mutta tämäkin asia järjestynee, kuten muutkin. Sponsorit ovat järjestyneet tuotteiden osalta ja työvälineet ja kalusteet meillä onkin omasta takaa.

Semifinaalien ilmottautuminen on päättynyt ja kauneudenhoitoon on ilmoittautunut jälleen suuri määrä halukkaita kilpailijoita. Semifinaalitehtävä on mielenkiintoinen; miesten ihon hoito myyntiehtävineen. Miesasiakkaita käy  meidän oppilaitoksen asiakaspalvelussa vähän, mikä lisää haastetta. Laadukkaalla valmennuksella ja motivoituneilla kilpailijoilla tämäkin asia hoituu ja toivottavasti saamme finaalipaikan. Kotikisat ovat aina kotikisat ja niistä ei haluaisi jäädä paitsi. Rauhallisin mutta tehokkain mielin edetään ja saadaan järjestettyä hienot Taitaja2010 finaali.

Marraskuun miettein , Kaija / lajivastaaja ( kauneudenhoito )

 

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4