Webbiterveisiä Print E-mail
Written by Juho Paaso-rantala   
Friday, 06 November 2009 14:56
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

29102009

Webmasterillakin on täällä istuminen alkanut syksyn mittaan viimein tuntua ihan työltä, kun sähköposteja lentelee kymmeniä päivässä ja sivut eivät ole ikinä valmiit. Nytkin suunnitellaan opintopoluille ilmoittautumislomaketta ja uudistetaan hiukan lajisivujen navigaatiota. Minun pitäisi harjoitella hieman asioiden priorisointiakin kun tehtävälista kasvaa ja kasvaa. Onneksi semifinaali-ilmoittautumisten pahin ryysis on ohi eikä enää tarvitse huolehtia siitä niin. Ilmoittautuneita tulikin yli 1400, mikä on oikein hyvä. Lomakkeiden täytössä on sattunut paljon virheitä - joskin täysin inhimillisiä ja ymmärrettäviä - mikä on työllistäny itseäni melkein täysipäiväisesti viime viikot.


Keskiviikkona ja torstaina kävimme käyttämässä herra Hyppystä OSAO:n avoimilla ovilla Haukiputaalla, Kempeleessä, Limingassa ja Muhoksella. Kiitokset oikein hyvin organisoiduista tapahtumista kaikille. Kuvia Taidosta löytyy sivulta Taitaja 2010 -> Taitogalleria -> Taito töissä.

Syssy alkaa pimenemään jo siihen malliin täällä Oulun korkeudella että aamulla on vielä pimeä kun lähtee kävelemään töihin ja illalla on taas pimeää kun tulee kotiin. Itse olen ehkäissyt syysmasennusta hakemalla huonompina aamuina coffee housesta euron lattekahvin, jo alkaa aamu paremmin.

Siviilipalvelusmiehenä jatkan täällä 1.3.2010 asti ja nyt on sitten päätetty että jatkan työsopimuksella siitä toukokuun loppuun. Ellei Samppa saa jotenkin ketkuteltua minulle ylimääräistä palvelusta... Mutta joka tapauksessa on tämä niin lysti projekti että en minä täältä pois lähde palveluksen jälkeen.

Syysterveisin, web-suunnittelija Juho Paaso-Rantala

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4