TaitajaPLUS ensimmäistä kertaa Print E-mail
Written by Mikko Pasonen   
Thursday, 28 January 2010 09:12
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

 

Taitaja Plus vai Taitajaplus vai TaitajaPlus, lopulta TaitajaPLUS. Meillä kaikki alkoi aivan alusta toukokuussa, ihan nimen oikeinkirjoituksesta lähtien. TaitajaPLUSsalle kaikki on ensimmäistä kertaa, no, ainakin melkein.

Pidimme tiistaina ensimmäiset TaitajaPLUS karsintamme, puhdistuspalvelujen lajissa, ja saimme ensimmäiset karsintavoittajat valituiksi Ouluun loppukilpailuun. Ensimmäiset karsintamme, tai... paikka oli sama kuin viime vuonna, tehtävät lähes samat, mutta ainakin nimi ja kilpailijat olivat uusia.

Järjestäjien, saattajien ja etenkin kilpailijoiden innostus oli helposti huomattavissa aamusta alkaen, ilmassa oli väreilyä muutenkin kuin kirkkaan kevätauringon takia. Iltapäivällä jatkoon päässeiden ilo oli suurta, hymyt herkässä, naamat loistivat.

 

taitajaplus_semifinaali_thumb


Ensimmäinen TaitajaPLUS tonttimme Oulu-hallissa on sekin työn alla, ensimmäistä kertaa. Lajivalikoima on uusi, mitat ja varusteet ovat muuttuneet, laitteet ja kalusteet erilaisia. Pientä ja isompaa säädettävää ja selvitettävää riittää ¬ mitenkäs tämän pitäisi tulla? kuka tietää? kenelle vielä pitää muistaa kertoa? onko tämä tehty näin Taitajissa? keneltä kysyisin? vai noin? Oulussakinko?


Kateellisena katselen muiden Taitaja tonttien kuvia. Tulee Vaasa / Lahti / Jyväskylä /Espoo / Turku / Joensuu mieleen, kun jo aiemmin hyviksi koettuja juttuja käytetään, toistetaan, hieman mukaillen, ehkä. Uudistuksia tietysti tulee, mutta kun perinteissä löytyy, monet asiat ovat helpompia ja vähemmän mietintämyssyä vaativia.

TaitajaPLUS rutiineja ja perinteitä on vain vähän aiemmilta vuosilta, mutta jotain kuitenkin Vaasasta ja Espoostakin. Aiempia Taitajia on yritetty katsoa tarkkaan, ottaa oppia, välttää suurempia virhuja. Jospa jotain Oulusa osattua siirtyisi Kuopioon, ehkä Jyväskyläänkin, siitä se lähtisi, vähä vähältä eteenpäin.


TaitajaMästare on jo nuoren aikuisen iässä, ensimmäisistä kisoista on parikymmentä vuotta. Lapsuuden ja teini-iän kasvukivut ovat jo elettyä elämää, ja nuoruuden kokeilutkin on kokeiltu. Ensikertalainen TaitajaPLUS on tulossa ensimmäisiin kisoihin, intoa puhkuen, kovasti yrittäen, iloiten aidosti onnistumisistaan. Iso ja kokenut Taitaja idoli harppoo edellä, osoittaa tietä, nuori TaitajaPLUS yrittää kipittää perässä, sitkeästi isompaa esikuvaansa seuraten, joukon jatkona.

Mikko Pasonen
TaitajaPLUS lajivastaava

 

 

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.
http://www.pelipaidatsuomi.com  - Cristiano Ronaldo JalkapalloKengät Nike |15-05-2012 - 11:47:41
http://www.pelipaidatsuomi.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20Su...
Nike Mercurial Jalkapallokengät on mitä maailma ihailee. mitä kukin ajaa. Sinun täytyy olla mestari ja voittaa. Sinulla on vain 90 minuuttia ottaa se seuraavalle tasolle. Älä jätä sitä chanse. Voittajat eivät odota mahdollisuuksia niin vallata oman kohtalonsa kanssa JalkapalloKengät ronaldo. Valaistus ja nopea ligher kuin koskaan ennen Halpa Jalkapallokengät Nike. Vankalla uusi super-pehmeä ja erittäin ohut synteettistä nahkaa, joka on suunniteltu uskomattoman kevyt ja sopeutuu jalka muotoon.Mukavuuden ja asenna ylempi antaa enemmän kuin K-nahka JalkapalloKengät ronaldo.
Ei ole olemassa monia ammatillisia rugby pelaajat, jotka yhä käyttävät Cristiano Ronaldo JalkapalloKengät alueella, mutta Etelä-Afrikka lentää puoli Morne Steyn on juuttunut saappaat ja viime viikonloppuna oli ensimmäinen nähtävä uuden Nike Mercurial Jalkapallokengät. Steyn oli hyvä päivä pois tee ja onnistui slot kaikki hänen kahdeksan yritykset...
http://www.pelipaidatsuomi.com  - http://www.pelipaidatsuomi.com |04-08-2012 - 05:50:44
http://www.pelipaidatsuomi.com/images/Adidas%20Predator%20Absolado%...
Adidas Jalkapallokengät[/b] rajoitettu painos, ultrakevyt versio tämän vuoden kuumin uusi boot!AdiPower voit hallita palloa ja hallita peliä. Ja tämä uusi Adidas Predator JalkapalloKengät[/b] SL versio on vielä kevyempi kuin edeltäjänsä Halpa Jalkapallokengät Adidas[/b] synteettisiä uskomatonta kestävyyttä, asentaa ja tuntevat. Silicon kumi Predator teknologia mahdollisimman kaarros ja valvontaan Nubuck kosketus kantapään vuori ja valmiiksi valettu EVA pohjallinen viihtyvyyden. Inner alustan JalkapalloKengät Turf[/b] PowerSpine on välipohja. Tämä voima selkärangan jalkaterän luo suurimman kuvausmahdollisuudet minimoimalla energia menetetty ammuttaessa adiPower Predator SL TRX Firm Ground Kiinnitystapit Adidas Jalkapallokengät[/b]!
UPPER: Adidas adiPower Predator SL pystyy vähentämään painoa entisestään vapauttamalla erittäin kevytversio Adidas Predator JalkapalloKengät[/b]. Huolella synteettinen ylempi Äärimmäi...
Nimetön  - adidas Predator LZ Jalkapallo kiinnitystapit |13-11-2012 - 04:35:05
http://www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20Predator%20LZ%20TRX%20...
Adidas Predator LZ TRX FG JalkapalloKengät Vihreä Musta
Osta kuumin uusi jalkapallo knaapit[/B], Adidas Predator LZ (Lethal Zones)[/B]. Ole vaarallisin pelaaja kentällä näillä uusittua ultrakevyet knaapit, nyt mukana uudistettu synteettinen ylempi luomisesta lisääntyvälle pallo tuntumaa ja kestävyyttä. Adidas Predator LZ [/B]remixejä suosittu Predator jalkapallo kenkämalliston sisällyttämällä "Sprintframe" pohja alunperin nähnyt adidas F50 adizero[/B], jolloin nämä knaapit jopa kevyempi kuin viime Adidas Predator SL[/B]. Kuten muutkin viime pro tason knaapit Adidas, Adidas Predator LZ on miCoach teknologiaa, jonka avulla voit seurata suorituskykyä kenttään. Etsi Predator Lethal vyöhykkeet olevan jalat suosikki kansainvälisten jalkapallo tähdet kuten Kaká ja Robin van Persie.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4