1059 päivää takana – Grande Finale edessä Print E-mail
Written by Eeva-Maija Mäntynen   
Wednesday, 10 March 2010 08:34
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page
Tätä kirjoittaessani on enää 48 päivää Taitaja-kisoihin. Matkaa on jo ehditty taittaa kaikkiaan 1059 päivää. Lähes kolme vuotta sitten OSEKK koulutuksenjärjestäjänä teki erinomaisen päätöksen hakea ammattitaidon SM-kisoja Ouluun. Aikamatka menneeseen ja tulevaan havahduttaa siihen tosiasiaan, että GRANDE FINALE on edessämme niin koulutuksenjärjestäjänä , ammattiopistona kuin projektiorganisaationakin.

Projektin johdosta tarkasteltuna olen ollut onnekas, sillä minulla on ollut mahdollisuus saada huippuammattilaisia Taitaja-tiimiin valmistelemaan tapahtumaa. Parempaa projektipäällikköä ja muuta projektihenkilöstöä en olisi voinut toivoa. Projektipäällikkö Sauli Jaara on ollut innostunut työstään ja jaksanut esimerkillisellä tavalla motivoida muita tiimiläisiä. Motivaation vahvistusta on tarvittu matkamme eri vaiheissa ja vielä loppua kohti tarvitaan. Huumoria unohtamatta - Sampalla aina pieni hauskuus ja kevennys mielessä oli tilanne kuinka tiukka tahansa.

Taitaja-tiimistä on muodostunut minulle kuin oma perhe. Yhdessä olemme voineet iloita monista asioista- sellaisistakin, jotka eivät ole suoraan liittyneet kilpailujen valmisteluun. Yhdelle tiimimme jäsenelle on ehtinyt syntyä poikavauva, jonka lempinimeksi tuli "Taito" kisamaskottimme Taito-Hyppysen mukaan. Samaa iloista sarjaa ovat projektiryhmään kuuluvien kihlautumiset ja häämatkat. Nämä elämän huippuhetket kuvastavat omalta osaltaan sitä nuorekasta joukkoa, joka on omalla innovatiivisella työpanoksellaan tekemässä Taitaja-tapahtumasta totta.

Taitaja-tapahtuman valmistelut ovat niin pitkällä, että voin jo sieluni silmillä kuvitella sen kaiken todeksi. Kilpailu tulee kokoamaan yhteen kymmeniä tuhansia ammattiosaamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita, työ-ja elinkeinoelämän edustajia sekä koulutuksen asiantuntijoita ja päättäjiä. Taitaja 2010 on vuoden ehdoton kohokohta Oulun tapahtumakartalla. Oulu tapahtumapaikkana, OSEKK koulutuksenjärjestäjänä ja ammattiopisto oppilaitoksena ovat median valokeilassa huhtikuun viimeisen viikon. Taitaja-liput liehuvat kevättuulessa toivottaen niin kansainväliset kuin kotimaiset vieraatkin tervetulleeksi seutukunnalle. Nuoret huippuosaajat kisaavat mestaruuksista kisayleisön seuratessa jännittyneenä tapahtumien kulkua. Myös muuta oheisohjelmaa on tarjolla kisapäivien ratoksi ja iltaisin voivat niin kilpailijat kuin muukin yleisö nauttia parhaillaan kesään puhkeavan Oulun ainutlaatuisesta tunnelmasta ja vapaa-ajan tarjonnasta.
Reilut kolme vuotta kestänyt uurastus yhden suuren tavoitteen toteuttamiseksi pistää miettimään, onko Taitaja-tapahtuman jälkeistä elämää lainkaan. Varmuuden vuoksi fiilistelemme täysillä omaan H-hetkeemme asti ja nautimme kisoistamme kunnolla.
Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4