Majoitusta ja seminaareja Print E-mail
Written by Merja Mikkola   
Thursday, 18 March 2010 08:58
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page

Olen hoitanut taitaja kisoihin tulevien majoitusta yhteistyössä Suomen matkatoimiston avuliaiden työntekijöiden Pian ja Minnan kanssa. Vähitellen majoituskuviot alkavat selkiytymään, sillä suurin osan majoitettavista on saanut jo majoituspaikan. Iso ja työteliäs urakka tämä on ollut sillä majoitettavia on iso joukko. Majoitettavien määristä sen verran, että kilpailijoita ja saattajia on majoitettu Oulun hotelleihin tällä hetkellä 577 henkeä, tuomareita on majoitettu 115 henkeä ja T9 väkeä on 96 henkeä, VIP henkilöitä 72 ja muuta väkeä noin 30 henkeä. Yhteensä tällä hetkellä 890 henkilöä. Näistä puuttuvat vielä kokonaan kansainväliset ja näytöslajien kilpailijat ja saattajat ja varmaan vielä jokunen viimekäden ilmoittautujakin.

Olemme saaneet mielenkiintoisia seminaareja Taitaja kisoihin, tässä vain muutama mainitakseni; 28.4. keskiviikkona on OPH:n seminaari joka käsittelee ”Koulutuksen järjestämistä ja huippuosaamista”. Joka päivä on "opi työnhaun taitajaksi" infot ja 29.4. torstaina kruunaa elämysmatkailija Patrick "Pata" Degermanin seminaari aiheesta; kuinka harjoittelu, sitkeys ja rohkeus johtavat huippusuorituksiin, näihin seminaareihin on vapaa pääsy ja kannattaa myös seurata taitaja sivuilta myös muita seminaareja sillä tilanne vielä elää.

"Aika myrskyn lailla kiirehtii…" lauloi Maarit Hurmerinta konsertissaan perjantaina Madetojan salissa, jostain kumman syystä se jäi niin mieleeni.… kevätaurinko jo lämmittää ja virkistää niin mukavasti ja toivottavasti lumetkin alkavat pikkuhiljaa sulamaan …huhtikuuta kohti ollaan kovaa vauhtia menossa.

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4