Taitajien Taitaja saa kyytiä Pörhön Autoliikkeeltä Print E-mail
AddThis Social Bookmark Button
Unfortunately there is no translation available for this page
Taitaja 2010 -kilpailijoiden joukosta valitaan vuosittain nuori, joka on motivoitunut alansa edustaja niin ammattitaidoltaan kuin asenteiltaan. Paitsi mainetta ja kunniaa, Taitajien Taitaja saa myös arvolleen sopivan menopelin, jonka toimittaa Pörhön Autoliike.

Pörhön Autoliike Oy:n toimitusjohtaja Matti Pörhö aikoo seurata tarkasti oman kotikaupungin mestarimittelöitä.

"Olen seurannut kilpailua kautta sen koko elinkaaren - suurella kunnioituksella. Arvostan käytännön ammattitaitoa ja Taitaja-konsepti tuo yhteen nuoret, työelämän ja ammattiylpeyden", sanoo Autoalan keskusliiton puheenjohtaja.

Pörhö toteaa, että erityisesti omaa alaa liippaavat lajit kiinnostavat. Voihan olla, että autonasennuksen tai asiakaspalvelun taitaja on tulevaisuudessa Pörhön palkkalistoilla. Tai kerää ainakin hyviä kokemuksia ajamisesta tietyllä automerkillä.

Taitajien Taitaja saa vuodeksi käyttöönsä tuliterän, viimeistä mallia olevan Volkswagen Golf -henkilöauton. Kyseessä on Pörhön eniten myymä ajopeli.

"Mainonta on oma kokonaisuutensa, mutta osallistumme hyvin säästeliäästi erikoistempauksiin. Mielestäni osallistuminen Taitaja 2010 -toimintaan on Pörhön yrityskulttuuriin mainiosti sopiva osa."

Taitajien Taitaja on ammatillisen koulutuksen lähettiläs, joka edustaa niin alaansa, oppilaitostaan kuin Skills Finlandia.

Pörhön Autoliike Oy on perustettu vuonna 1956. Omistajana on kauppaneuvos Matti Pörhö perheineen ja yrityksen liikevaihto on n. 180 miljoonaa euroa. Pörhö-ketjuun kuuluu 13 liikettä, ja Pohjois-Suomessa yritys on suurin alallaan. Vuosittain Pörhö-ketju myy keskimäärin 3 000 uutta autoa.


 
In cooperation with:
toyota_fin_small iss_fin teknologiateollisuus_fin nrj_fin
oulu_fin electrolux_fin jalas_fin s-ryhma_fin
oakk luovi osekk_logo_rgb logo4